Serveis

Disposem de cuina pròpia, atesa per personal titulat i amb anys d'experiència elaborant menús escolars.

Els nostres menús estan confeccionats atenent la dieta mediterrània, amb productes frescos i de proximitat. Són menús variats, equilibrats i adaptats a les necessitats nutricionals de cada grup d'edat així com a necessitats específiques (al·lèrgies, intoleràncies...) degudament diagnosticades per especialistes. Així mateix, inclouen l'orientació de menús adequats perquè el sopar siga complementari amb el menú de migdia.

El menjador és atès per personal auxiliar que fomenta els bons hàbits alimentaris i afavoreix un ambient adequat.

ESCOLA D'ESTIU

Realitzem anualment una escola d'estiu temàtica, amb multitud de tallers i excursions divertides i variades. Organitzada i gestionada pel personal del col·legi. Té una durada aproximada de tres setmanes, des de la finalització del calendari lectiu. 

ESCOLA DE VACANCES

Aquestes escoles de vacances segueixen cada vegada una temàtica diferent, amb activitats lúdiques, manipulatives i atractives per als participants. Ajustem la dificultat d'aquestes activitats als diferents nivells i edats dels participants, per a afavorir la motivació, la creativitat i la cohesió del grup.

AULES OBERTES

La nostra cooperativa posa a la disposició de tot el nostre alumnat espais i docents de manera altruista durant dues hores a la setmana. Oferim tallers lúdics en les primeres edats, activitats variades i d'estudi durant l'etapa de primària, i supervisió i suport per a fer les seves tasques d'estudi durant l'etapa de secundària.

El benefici d'aquest servei s'inverteix íntegrament en la millora del nostre col·legi.

AULA MATINAL I VESPERTINA

Atenem l'alumnat des de les 7:30h del matí durant el període lectiu. A l'aula matinal poden realitzar diversitat d'activitats: lectura, manualitats, tallers manipulatius, jocs de taula, etc.

Al juny i setembre obrim l'aula vespertina de 15 a 17h.

→ Veure horaris

Aquest projecte el duem a terme de la mà de Talentmusic, especialistes en gestió de centres de música i coneixedors de la complicació que suposa l'organització, tràmits i especialització del professorat i unes programacions que faran que el projecte musical en el centre siga de la màxima qualitat, sempre en la cerca de l'excel·lència educativa.

L'objectiu principal és un ensenyament musical complet i lineal amb ensenyaments oficials en el mateix col·legi. Per això, des dels 3 anys oferirem a l'alumnat la possibilitat d'iniciar-se en aquesta disciplina artística.

Tindre un centre oficial de música en el mateix col·legi té com a major avantatge la conciliació dels estudis obligatoris amb els musicals sense eixir del centre escolar, afegint altres avantatges tan importants com la possibilitat de rebre beques d'estudis per part del Ministeri d'Educació, així com convalidacions en l'Ensenyament Secundari Obligatori.